Sex στο γάμο: Κάντε το να μοιάζει με one night stand!
Bάλτε μία πικάντικη νότα στα συνηθισμένα και πατροπαράδοτα!

Σίγουρα έχετε ακούσει άπειρες φορές παντρεμένες ή έστω φίλες σας που βρίσκονται πολύ καιρό σε σχέση, να παραπονιούνται για την ποσότητα αλλά και την ποιότητα του sex! Η αλήθεια είναι, ότι οι ερωτικές συνευρέσεις του πρώτου καιρού, δεν μπορούν
να θυμίζουν και πολύ τις επόμενες μιας και έχετε γνωριστεί καλύτερα, έχει επέλθει η ρουτίνα ενώ ο σύντροφος θεωρείται λίγο πολύ δεδομένος! Μην απελπίζεστε όμως και κυρίως μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Παρακάτω, σας έχουμε κάποια tips για να κάνετε sex σαν να είναι η πρώτη φορά, με τον καλό σας φυσικά!
1. Βγείτε για clubbing: 
Θυμάστε παλιότερα, που υπήρχαν λεφτά και ήσασταν και ελεύθερες, που βγαίνατε με τις φίλες για clubbing μέχρι πρωίας και φυσικά ατελείωτο φλερτ; Κάντε το ίδιο και με τον καλό σας. Επιλέξτε ένα μαγαζί που σας αρέσει, με δυνατή μουσική και πολύ κόσμο. Πιείτε, χορέψτε και αγγίξτε ο ένας τον άλλο αλλά μέχρι εκεί! Να είστε σίγουρες ότι στο τέλος της βραδιάς, θα είστε τόσο ερεθισμένοι και οι δύο που δεν θα βλέπετε την ώρα να φτάσετε σπίτι! Και μετά... καλή διασκέδαση!
2. Παίξτε ρόλους:

 Παλιά και δοκιμασμένη συνταγή. Όσο αστείο κι αν σας ακούγεται, γιατί όντως είναι, με το που μπείτε στο πετσί του ρόλου θα το απολαύσετε δεόντως! Κάντε για παράδειγμα την άτακτη μαθήτρια και βάλτε τον καλό σας να σας τιμωρήσει ή παίξτε εσείς την σκληρή αστυνομικίνα και εκείνος το ένοχο, πλην σέξι, θύμα σας! Προσοχή, φροντίστε να αλλάξετε ονόματα για το πικάντικο του θέματος, και να κλείσετε τις κουρτίνες γιατί σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα!

3. Mιλήστε για τις φαντασιώσεις σας:

Όλοι μας έχουμε φαντασιώσεις κατά καιρούς ακόμα και όσοι είναι με κάποιον χρόνια. Πόσες φορές δεν είδατε έναν τύπο και από μέσα σας ευχηθήκατε να ήσασταν ελεύθερη και να κάνατε sex μαζί του; Μη νιώθετε τύψεις. Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό και κακό σε όλο αυτό και να είστε σίγουρες ότι και ο καλός σας έχει κάνει ανάλογες σκέψεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απελευθερωθείτε και να κάνετε μία, άλλου τύπου συζήτηση μαζί του. Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε sex, και να ξέρετε ότι κάτι θα είναι διαφορετικό και σίγουρα καλύτερο!

4. Κάντε εξερευνήσεις:
Το sex σας πια μοιάζει προβλεπόμενο και έχει καταντήσει ρουτίνα; Ανοίξτε τα μάτια σας και δοκιμάστε κάτι νέο. Αν για παράδειγμα είστε τύποι του κρεβατιού, βγείτε από τα καθιερωμένα και κάντε τη διαφορά. Προτιμήστε τουαλέτα, κουζίνα, αμάξι ακόμα και δημόσιο χώρο αλλά με προσοχή φυσικά. Θα σας ανανεώσει και θα καταλάβετε ότι το κρεβάτι είναι απλά ένα υπερεκτιμημένο έπιπλο. Για το πιο πικάντικο του θέματος, φέρτε και κανά παιχνιδάκι, από αυτά που πουλάνε σε sex shops, ξέρετε. Αν ντρέπεστε, δεν πειράζει θα το συνηθίσετε!
5. Βγείτε ραντεβού:

Έχετε ξεχάσει πως είναι να βγαίνεις ραντεβού; Ήρθε η ώρα λοιπόν να θυμηθείτε. Κλείστε τραπέζι σε ένα αγαπημένο σας μαγαζί και φυσικά φτάστε ξεχωριστά, είπαμε πραγματικό ραντεβού. Ακόμα καλύτερα αν ο ένας από τους, ή και οι δύο, έρχεστε κατευθείαν από τη δουλειά που σημαίνει ότι δεν έχετε δει ο ένας τον άλλο όλη μέρα. Φάτε, πιείτε και συζητήστε περί ανέμων και υδάτων όπως ακριβώς θα συνέβαινε σε ένα πρώτο ραντεβού. Στοίχημα ότι θα ανακαλύψετε πράγματα για το σύντροφό σας που ούτε είχατε φανταστεί!

απο:queen.gr

Comments/disqusion
No comments

Ιστορία

Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Κι απ'το 347 π.Χ που πέθανε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο Κλαίγανε...