email κωδικοί Τρόπος που μπορεί κάποιος να ανίχνευση τους κωδικούς των email


Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με
τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε.

Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε κωδικούς hotmail, windows live και gmail. Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live.

Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" αντί για 995 βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "pop3", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο.

Θα χρειαστούμε
Backtrack και το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack και θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Password Attacks-Online Attacks-Hydra-gtk.
Ένα λεξικό το οποίο θα περιέχει κωδικούς που θα ψάχνει για την εύρεση του κωδικού. Μπορούμε να φτιάξουμε εμείς, αν θέλετε κάποιες λίστες κωδικών έχω εδώ 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8.
Τρόποι Προστασίας

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την συνήθεια να βάζουμε κωδικούς όπως κινητά, ημερομηνίες, ονόματα αγαπημένων μας και γενικά εύκολους και στοχευμένους κωδικούς για να τους θυμόμαστε. Με αυτό το τρόπο ένας ο οποίος μας γνωρίζει έστω και λίγο η ξέρει κάποιες πληροφορίες για εμάς κυρίως προσωπικές τις οποίες μπορεί να μας πάρει κάποιος εύκολα μιλώντας μας σε ένα chat η από μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και μετέπειτα μπορεί να φτιάξη εύκολα ένα λεξικό βάση των στοιχείων που πήρε από εμάς και να μας εντοπίσει των κωδικό μας.

Ο τρόπος να προστατευτείτε είναι να έχετε μεγάλους κωδικούς με συνδυασμό αριθμών και γραμμάτων μαζί με κεφαλαία και αν είναι δυνατόν να μην έχουν σχέση οι κωδικοί που βάζουμε με προσωπικά μας στοιχεία.

Αρκετά σας κούρασα πάμε να δούμε το βίντεο..!


by lefta4klik

Comments/disqusion
No comments

Ιστορία

Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Κι απ'το 347 π.Χ που πέθανε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο Κλαίγανε...