Χρειάζεστε μια τονωτική δόση στην σεξουαλική σας ζωή; Δεν νοιώθετε το ίδιο συναρπαστικά όπως παλιότερα με τον/την σύντροφό σας; Δώστε μια νέα διάσταση στις σεξουαλικές επαφές σας ακολουθώντας 10 απλές συμβουλές.


Προσέξτε τις καθημερινές επαφές σας

Τα προκαταρκτικά δεν ξεκινάνε απλώς όταν πέσετε στο κρεβάτι. Προκαταρκτικά θα πρέπει να θεωρήσετε όλες τις απλές καθημερινές σας επαφές με τον/την σύντροφό σας. Πριν φύγετε για δουλειά, δώστε ένα φιλί. Στείλτε ένα ρομαντικό μήνυμα μέσα στην ημέρα. Χαμογελάτε και αγκαλιάζετε συχνά τον/την σύντροφό σας. Έτσι θα ζείτε με μια πιο δυνατή σεξουαλική προδιάθεση.

Ακούστε τις ανάγκες του/της συντρόφου σας

Εάν εκφραστούν κάποια παράπονα ή προτροπές, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας,  θα πρέπει να τα έχετε υπόψη την επόμενη φορά που θα έρθετε σε σεξουαλική επαφή.

Προσέξτε την εμφάνισή σας

Μπορεί να ισχυρίζεστε ότι σας αγαπάει πραγματικά, ακόμα και όταν γυρνάτε ιδρωμένος από το γυμναστήριο, αλλά σίγουρα δεν αποπνέετε την ίδια σεξουαλικότητα εάν είστε ατημέλητος.

Μην υποτιμάτε την μυρωδιά

Η όσφρηση είναι μια πολύ δυνατή αίσθηση, που μπορεί να διεγείρει σεξουαλικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρχουν δυσάρεστες μυρωδιές πάνω σας. Φορέστε ένα ωραίο άρωμα που θα ξυπνάει σεξουαλικά τον/την σύντροφό σας.

Αναπτύξτε μια καλή επικοινωνία

Προσπαθήστε να είστε καλός ομιλητής αλλά και ακροατής ταυτόχρονα.  Όταν μιλάτε στον/στην σύντροφό σας θα πρέπει να καταλαβαίνετε πότε μιλάτε πάρα πολύ. Τα πολλά λόγια μπορούν να κουράσουν και να χαλάσουν τον ρομαντισμό.

Να είστε μαζί

Μοιραστείτε δραστηριότητες με τον/την σύντροφό σας. Εάν θέλετε να πάτε κάπου, πηγαίνετε μαζί. Βοηθήστε κάνοντας μαζί τις δουλειές του σπιτιού.  Όσο περισσότερο είστε μαζί, τόσο έρχεστε πιο κοντά και δημιουργείτε τις προϋποθέσεις για μια καλή σεξουαλική επαφή.

Βγείτε ραντεβού

Κανονίστε μια ειδική ξεχωριστή βραδιά σε κάποιο ξεχωριστό μέρος, σαν να βγαίνετε ραντεβού. Θα σας εξιτάρει και θα σας δώσει μια ξεχωριστή ώθηση.

Δουλέψτε την φαντασία σας

Φορέστε κάποια ξεχωριστά ρούχα, στολή, περούκα ή αξεσουάρ, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική νότα στην σεξουαλική σας ζωή.

Φροντίστε τον εαυτό σας

Θα πρέπει να διατηρήστε σε καλή φυσική κατάσταση και θα πρέπει να ξεκουράζεστε αρκετά. Έτσι θα είστε πάντα σε ετοιμότητα και θα έχετε αυξημένη σεξουαλική επιθυμία.

Αφήστε τα προβλήματα στην άκρη

Όταν είστε στο κρεβάτι, απλά ξεχάστε τα προβλήματα της καθημερινότητάς, τις δουλειές σας και επικεντρωθείτε σε αυτό που έχετε να κάνετε. Οι διάφορες σκέψεις μπορούν να χαλάσουν την διάθεσή σας.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές, αναπτύξτε μια πιο γερή σχέση με τον/την σύντροφό σας και κάντε την σεξουαλική σας επαφή μια απίθανη εμπειρία.

απο:Ρωτησε.gr

Comments/disqusion
No comments

Ιστορία

Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Κι απ'το 347 π.Χ που πέθανε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο Κλαίγανε...