Φτιάξτε την προσωπική σας ιστοσελίδα!Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας μπορεί να εξυπηρετήσει διάφορους σκοπούς. Μπορείτε να φτιάξετε μια προσωπική ιστοσελίδα, στην οποία να γράφετε για θέματα που σας απασχολούν, για τα χόμπι σας κλπ. Μια προσωπική ιστοσελίδα σας δίνει την δυνατότητα να μεταδώσετε τα μηνύματα σας σε όλο τον κόσμο, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Εάν πιστεύετε ότι έχετε κάποιες ιδέες και σκέψεις
τις οποίες θέλετε να εκφράσετε στο ευρύ κοινό, μια προσωπική ιστοσελίδα είναι αυτό που χρειάζεστε. Σας περιγράφουμε με πολύ απλό τρόπο τα βασικά βήματα κατασκευής μιας ιστοσελίδας.

Για να δημιουργήσετε την προσωπική σας ιστοσελίδα, θα χρειαστείτε ένα εργαλείο κατασκευής ιστοσελίδων, το οποίο θα σας βοηθήσει στο να συνθέσετε την ιστοσελίδα σας με κείμενο, εικόνες και οτιδήποτε περιεχόμενο θέλετε εσείς. Ακόμα πιο εύκολα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες προκατασκευασμένες σελίδες, και απλώς να τις παραμετροποιήσετε ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Για ακόμα πιο προχωρημένες ανάγκες υπάρχουν έτοιμες πλατφόρμες στις οποίες μπορείτε με λίγα κλικ να δημιουργήσετε εξειδικευμένου τύπου ιστοσελίδες, όπως blogs, forums και πολλά άλλα.

Το επόμενο βήμα είναι η αγορά ενός ονόματος (Domain). Για την αγορά ενός Ελληνικού ονόματος με κατάληξη .gr θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον καταχωρητή ονομάτων (domain registrar). Αφού έχετε στη διάθεσή σας ένα όνομα, θα πρέπει να βρείτε έναν υπολογιστή στον οποίο θα βάλετε την ιστοσελίδα σας και θα είναι ο server σας. Αυτός ο υπολογιστής, ο οποίος είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο internet θα εμφανίζει την ιστοσελίδα σας στους επισκέπτες της. Server μπορείτε συνήθως να βρείτε και από τους ίδιους τους domain registrars και είναι ιδιαίτερα προσιτοί καθώς μπορείτε να ενοικιάσετε τις υπηρεσίες τους με μηνιαία συμβόλαια. Για πιο εξειδικευμένες λύσεις servers θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εταιρείες web hosting.

Εάν δεν έχετε πραγματικά καμία σχέση με την τεχνολογία του internet (και δεν θέλετε και να αποκτήσετε) αλλά απλώς θέλετε να έχετε την ιστοσελίδα σας, τότε θα είναι προτιμότερο να καταφύγετε σε κάποια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. Σε κάθε περίπτωση όμως, εάν θέλετε να έχετε μια προσωπική ιστοσελίδα, κανένα πρόβλημα δεν θα πρέπει να σας αποτρέψει από την απόκτησή της. Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φαντάζεστε και είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό να μπορείτε να μοιράζεστε τις σκέψεις σας με όλο τον κόσμο.

Read more: http://www.rotise.gr/arthra/emfanisi/ftiaxte-tin-prosopiki-sas-istoselida.html#ixzz2JgF2DJ7d

Comments/disqusion
No comments

Ιστορία

Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Κι απ'το 347 π.Χ που πέθανε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο Κλαίγανε...