Νέα απάτη στο Facebook υπόσχεται δωρεάν iPad!Μία νέα ψεύτικη σελίδα στο Facebook υπόσχεται δωρεάν iPad, για να μπορέσει να πάρει τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη.
Σύμφωνα με την εταιρία ασφαλείας, GFI Labs, πολλές είναι
οι περιπτώσεις χρηστών που έχουν πέσει θύματα μίας νέας απάτης που έχει γίνει δημοφιλής στο Facebook.
Ο λόγος για το Facebook page “E-Store Glitch – Users Currently Getting Free iPads,” η οποία προσπαθεί να πείσει τους επισκέπτες ότι μπορούν να πάρουν δωρεάν ένα iPad αν κάνουν κλικ σε ένα link πράγμα φυσικά που δεν ισχύει μιας και κάθε φορά που κάποιος πατάει πάνω στο link οι απατεώνες, κερδίζουν χρήματα καθώς και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη.
 

Comments/disqusion
No comments

Ιστορία

Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Κι απ'το 347 π.Χ που πέθανε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο Κλαίγανε...